activiteit

Start vervolg-hardloopcursus Zoev

elke maandag   |   19:30 - 21:00 uur   |   Sportcentrum Universum (USC),...

duurzaam werken aan je gezondheid!

Hardloopvereniging ZOEV organiseert vanaf 17 april een nieuwe hardloopcursus van gem. 12 weken, de vervolgcursus op maandagavond. We trainen vanuit Sportcentrum Universum (USC), Sciencepark 306.

Op een verantwoorde manier van een half uur naar een uur hardlopen kan het beste onder deskundige begeleiding. Zo voorkom je blessureleed en ontwikkel je loopplezier dat nooit meer weggaat!

De vervolgcursus duurt 12 weken en is toegankelijk voor iedereen die een half uur achter elkaar kan hardlopen. Aan het eind van de cursus kun je een uur achtereen lopen, en is er een overbruggingstraining naar de 10 km trainingsgroep van ZOEV. De cursus gaat van start maandag 24 april De tijden zijn van 19.30 tot rond 20.30 uur Deze cursus kost slechts € 80,- Voor studenten €40,-

Aanmelden kan via zoev

Lid worden van ZOEV? twee weken gratis meetrainen!
ZOEV verwelkomt graag nieuwe leden van elk niveau. Wie eerst wil kijken hoe het bevalt bij ZOEV, kan twee weken gratis meetrainen. Alle informatie is te vinden op onze website: www.zoev.net

ZOEV: hardlopen in Zeeburg, Oost en Verder...
ZOEV is een hardloopvereniging voor beginners en gevorderden in Amsterdam-Oost, Diemen en IJburg. Zowel rustige, recreatieve lopers als fanatieke marathonlopers voelen zich thuis bij ZOEV. Alle trainingen beginnen bij Universitair Sportcentrum Sciencepark 306.

 

 

kosten: gratis voor leden
kosten toelichting: Zoev-leden gratis, niet-leden 80,-, studenten 40,-
doelgroep:  Alle volwassenen
type:  Workshop /les
datum: ma 19 juni 2017
gestart op: ma 24 april 2017
beëindigd op: ma 10 juli 2017
locatie: Sportcentrum Universum (USC), Sciencepark 306, Amsterdam
aanmelden: Aanmelding vooraf noodzakelijk
meer info: www.zoev.net