Activiteit

Benefiet Concert voor de Vluchtelingen 24 september in Panama

zaterdag 24 september 2016   |   20:30 - 23:00 uur   |   Panama


‘Wie goed doet, goed ontmoet!’

Als je goed doet voor een ander, word je daar zelf ook gelukkiger van. Een principe waar ik sterk in geloof. Ik nodig je daarom van harte uit om iets leuks en tegelijk iets goeds te doen.

Op zaterdag 24 september van 20:00 tot 22:30uur organiseer ik samen met mijn Rotary Club Amsterdam Blauw een Benefietconcert voor de Vluchteling. De opbrengst gaat naar Stichting voor Vluchtelingen-Studenten (UAF) die vluchtelingen begeleidt bij hun studie in het hoger onderwijs en het vinden van een baan die aansluit bij hun capaciteiten.

Het wordt een mooie avond met optredens van:

· Carel Kraayenhof, bandoneonspeler van wereldformaat die Maxima aan het huilen kreeg op haar huwelijk. Hij speelt samen met zijn pianist Juan Pablo Dobal en laat je genieten van Argentijnse tangomuziek;
· Het Amsterdams Andalusisch Orkest dat het muzikale Andalusisch erfgoed uit de 9e en de 15e eeuw tot leven brengt;
· De Syrische zusjes Jawa en Shaza van het Qasyoun Ensemble. Zij bespelen het Arabische snaarinstrument de Oed en de Qanun. De getalenteerde zusjes waren in augustus nog te gast op het Grachtenfestival en zijn vanavond onze speciale gasten.

Standaard tickets zijn € 50,00 (alleen het concert). De prijs is inclusief reserveringskosten (Ticketscript).

Nog niet genoeg? Met een combi-ticket van € 60,00 ga je aansluitend naar de legendarische Panama/We Love/‘80/’90/’00 Dance Party. Wil je eerste rang zitten en een unieke Meet en Greet met de artiesten? Bestel dan een VIP-ticket van € 100,00. Dan krijg je er van ons een mooi glas bubbels bij. De locatie en het concert zijn ook zeer geschikt om je zakenrelaties uit te nodigen. Dan steunt jouw bedrijf meteen een prachtig goed doel en hebben je realaties een onvergetelijke avond. Ook sponsoring is mogelijk. Ten slotte, ken je iemand waarvan je weet dat hij/zij dit concert leuk vindt, stuur dan deze mail aan hem of haar door.

Het zou leuk zijn als je erbij bent en ik hoor graag of je komt. Mocht het onverhoopt niet lukken dan kun je ook een donatie doen! Alle bijdragen groot en klein zijn van harte welkom!

Ik zie je graag de 24e in Club Panama Amsterdam bij het Benefietconcert voor de Vluchteling!!

Doelgroep
Alle volwassenen
Locatie
Panama
bijzonderheden
gaat door