Activiteit

Morgen Workshop crowdfunding A’dam Oost - 14 april

donderdag 14 april 2016   |   19:00 - 21:30 uur   |   www.tugela85.nl

Ben jij bezig met een initiatief waarmee je Oost nog socialer, veiliger en of leuker maakt en denk je na over crowdfunding als financieringsvorm? Wil je met crowdfunding niet alleen geld inzamelen maar tegelijkertijd meer mensen betrekken bij je project?

Meld je dan aan voor de workshop crowdfunding op 14 april!

Bij crowdfunding financier je een project doordat een grote groep mensen een relatief klein bedrag inlegt. Zo vorm je ook een groep mensen die zich betrokken voelt bij je project en wil meehelpen om er een succes van te maken. Tijdens deze workshop leer je hoe crowdfunding werkt en op welke manier je mensen vanaf het begin betrekt bij je project. Ook werken we samen aan jouw crowdfundingcampagne. Je gaat dus niet alleen naar huis met tips en tricks, maar ook met concrete ideeën en een eerste opzet van je eigen campagne! Deze workshop wordt georganiseerd door crowdfundingplatform Voor je Buurt (www.voorjebuurt.nl) in samenwerking met het stadsdeel Amsterdam-Oost en vindt deze keer plaats bij T85 (Tugelaweg 85, 1091 VN Amsterdam www.tugela85.nl).

Aanmelden? Stuur een e-mail naar info@voorjebuurt.nl met als onderwerp “Workshop Amsterdam Oost” met je naam, het aantal personen waarmee je komt en een korte omschrijving van je initiatief

 

Kosten
Gratis
Doelgroep
Alle volwassenen
Locatie
www.tugela85.nl
Aanmelden
Aanmelding vooraf noodzakelijk
E-mailadres
info@voorjebuurt.nl