Aangeboden dienst

Doula (in opleiding)- Zwangerschapsbegeleiding & Coaching

Coaching (persoonlijke ontwikkeling)

Ben je zwanger en lijkt het je prettig om wat extra ondersteuning en begeleiding tijdens je zwangerschap en bevalling te krijgen?
Als doula ben ik er om jou (en je partner) ondersteuning en begeleiding te geven tijdens je zwangerschap, de geboorte van je kindje en in de periode erna. Tijdens een aantal  gesprekken leer ik je kennen waardoor ik weet hoe ik je op een zo goed mogelijke manier kan ondersteunen. 

Wat zijn jouw persoonlijke vragen? Hierbij stilstaan kan een goed voorbereiding zijn op het verloop van je zwangerschap, je bevalling en je moederschap. Wat heb jij nodig om te bevallen? Wat zijn jouw behoeftes en verlangens? Je verbinden met je kindje door bijvoorbeeld meditatie, ademhaling en affirmaties kunnen helpen te ontspannen en kunnen ruimte geven aan je kindje om geboren te worden.

Wat zou ik voor jou kunnen betekenen

- Kennismakingsgesprek om te kijken of het klikt, online of bij jou thuis of een andere locatie - 2 à 3 afspraken voor week 37 als mogelijk
- Na week 37 contactmogelijkheid via app, mail of telefonisch.
- Ondersteuning (niet-medisch) aan jou en je partner tijdens de gehele bevalling – thuis, ziekenhuis, bevalcentrum. Als je me belt ben ik er binnen 2 uur
- Massage en suggestie van verschillende houdingen en ademhaling.
- Ik luister naar je en geef je mentale ondersteuning
- We nemen je geboortewensen door. Staan stil bij de mogelijkheden in combinatie met jouw verlangens. Dit kun je opschrijven in een geboorteplan zodat de zorgverleners op de hoogte zijn van jou wensen.
- Teamwork
- Bemoedigen en bekrachtigen
- Affirmaties tijdens je zwangerschap en bevalling
- Loslaten van al je wensen en vanuit het nu te bevallen, van binnenuit.
- Postpartum afspraak een aantal weken na de bevalling

Wanneer je liever alleen een (coachings)-traject wil om eens van gedachten te wisselen over je zwangerschap, wat je daarin tegenkomt, en of hoe je je kunt voorbereiden op je moederschap dan ben je van harte welkom.

Voor meer informatie of een kennismakingsgesprek neem gerust contact op via moniqueharderwijk@gmail.com of bel naar 0654372227

Als doula in opleiding hanteer ik een gereduceerd tarief. Voor informatie neem gerust contact met me op.

 

Foto