Aangeboden dienst

Kunstuitleen & galerie

Kunst/cultuur/creatief
door SBK Kunstuitleen & Galerie
locatie SBK KNSM-eiland

SBK is een kunstuitleen & galerie voor particulieren en bedrijven. Wij willen met onze diensten een breed publiek interesseren voor hedendaagse kunst. We vinden dat kunst niet alleen thuishoort in een museum maar onderdeel moet zijn van het dagelijks leven; thuis, op de werkplek en in de openbare ruimte. 

Kunst geeft kleur, kunst maakt dat je de wereld anders bekijkt en kunst maakt zelfs gelukkig. En dus vinden wij dat iedereen kunst moet kunnen ervaren. Zonder daarvoor in de rij te staan voor het museum, maar gewoon thuis. Laagdrempelig en betaalbaar. En toch van hoogwaardige kwaliteit.

We bieden een podium aan kunstenaars om zich aan een breed publiek te presenteren. Van kunstenaars die hun sporen al hebben verdiend tot jong aanstormend talent. 

Bij SBK heb je toegang tot de grootste collectie hedendaagse kunst in Nederland. Alle kunstwerken kun je lenen en/of kopen. Dé ideale manier om met kunst te experimenteren, want ben je uitgekeken op je kunstwerk, dan ruil je het gewoon om. En heb je het kunstwerk van  dromen gevonden, dan kun je het kopen met het collectietegoed dat je tijdens het lenen hebt opgebouwd.  

Foto
Hoofdlocatie

SBK KNSM-eiland