Aangeboden dienst

Voor woensdag en donderdagavond een maaltijd in huis!

Eten & drinken
locatie Java-Blend Amsterdam

Beste Buurtbewoners van het Java-eiland,

In deze periode (t/m 25 juni a.s.) moeten we elkaar helpen en bijstaan. Voor de ouderen van het Java-eiland bereidt buurtcafé Java-Blend Amsterdam warme maaltijden voor de woensdag- en donderdagavond.
 
De betaalbare maaltijden kunnen worden thuisbezorgd of afgehaald. Een maaltijd kost € 7,50 maar kan tegen het inleveren van 2 Makkies of 2 maaltijden voor 1 kadobon ook worden verzilverd. Om zo goed mogelijk iedereen van dienst te kunnen zijn, willen wij vooraf weten of je gebruik wilt maken van deze maaltijdservice. Hieronder de gevraagde spelregels, nl;
 
- meld je aan via info@javablendamsterdam.nl,
 
* het aantal personen
* thuisbezorgd of afhalen
* welke maaltijd(en)
* adresgegevens
* telefoonnummer (voor de bereikbaarheid)
 
De maaltijden worden op woensdag tussen 16:00 - 17:00 bij u thuisbezorgd en de betaling geschiedt contant of eventueel achteraf. Bij het afhalen van een maaltijd op woensdag tussen 16:30 - 17:30 uur kan met de pin worden afgerekend. Ook kan een maaltijd zowel bij het bezorgen of afhalen met Makkies of een kadobon worden verzilverd. zo heeft u voor maximaal 2 dagen (een) maaltijd(en) in huis of geniet u samen bij Java-Blend Amsterdam!!

Maaltijd(en) voor 24 en/of 25 juni:

- Kip kerrie met groeten, witte rijst, kroepoek en gekookt 'IJ'
- Zeeuwse mosselen met salade en frieten (de maaltijd is bij Java-Blend Amsterdam en volgens de richtlijnen van het RIVM voor maximaal 12 personen beschikbaar) De avond is op 25 juni en begint om 17:30 uur.

In de maanden juli en augustus houden we een zomerstop met de maaltijdservice. Vanaf 1 september a.s. zal op de dinsdagavond weer worden gestart met de betaalbare maaltijden. U kunt dan bij Java-Blend Amsterdam gezamenlijk eten, want 'Samen eten verbindt'.

Java-Blend Amsterdam is een geefactie gestart voor de ouderen buurbewoners van het Java-eiland. Doneer en verras je naaste buren met een heerlijke maaltijd!! De maaltijdservice biedt voor deze groep thuisblijvers een uitkomst. Je kunt de maaltijd van € 7,50 bij ons afrekenen en wij zorgen voor de bezorging van een gezonde maaltijd bij je buren.

Steun de lokale ondernemers!!

Java-Blend Amsterdam wenst iedereen veel sterkte, kracht en een groot saamhorigheidsgevoel!!

Foto