Aangeboden dienst

Familieopstellingen

Coaching (persoonlijke ontwikkeling)
leeftijd vanaf 18 jaar

Het Familiehuis organiseert iedere maand een woensdag- of donderdagavond  waarop u kennis kunt maken met Familieopstellingen op de Panamalaan 3A in Amsterdam, 19.00 – 22.00 uur.

Wat  kan een familieopstelling u opleveren?
Met een opstelling bij Het Familiehuis krijgt u snel en concreet zicht op wat er werkelijk speelt en verkrijgt u inzicht in wat u zelf kan bijdragen aan een oplossing. Een familieopstelling is een manier om te kijken hoe de dynamiek werkt in het gezin waar u opgroeide en wat u daarvan meeneemt in het leven.  Een opstelling helpt bij het herkennen van hardnekkige patronen en om heftige emoties te begrijpen. Naast familieopstellingen werk ik ook met verlangen-opstellingen volgens de methode Franz Ruppert.
                                                                                             
In een opstellingen zet je als deelnemer een innerlijk beeld letterlijk neer in de ruimte. Dat doe je door personen te kiezen die staan voor mensen uit je omgeving, gezin van herkomst, maar ook zaken als een emotie of een conflict kun je opstellen.
Door dit innerlijke beeld buiten jezelf neer te zetten kun je er van een afstand naar kijken. Je bent als het ware even de vis die het water wél kan verlaten. Een opstelling geeft vaak diepgaand inzicht en leidt tot oplossingen voor zaken waar eerder geen grip op leek te zijn.

Vragensteller of representant
U kunt meedoen in een bijeenkomst waarin u een persoonlijke of werk gerelateerde vraag onderzoekt in een familieopstelling.  Vragen kunnen gaan over het leven, relaties, kinderen, opvoedvraagstukken, gezondheid of werk. Wilt u zelf een vraag verkennen op deze avond? Neem dan contact op met Cécile Schlangen om af te stemmen wat er mogelijk is.

Wilt u een keer ervaren hoe een familieopstelling werkt zonder zelf een vraag op te stellen? Als u deelneemt, kunt u ook gevraagd worden om als representant te dienen in een opstelling. Daar hoeft u niets voor te kunnen, u hoeft alleen waar te nemen. 

Najaar 2019
wo 20 november en de laatste in 2019 op do 12 december.

M 06 43 924080 of mail: Contact@hetfamiliehuis.info t.a.v. Cécile Schlangen

Foto