aangeboden dienst

Brainstormen op de fiets voor het goede doel

Wie wel wat goede ideeën kan gebruiken, kan nu op een ludieke manier brainstormen en tegelijkertijd Amref Flying Doctors steunen.

Ik ben inwoner van t Oostelijk Havengebied, ondernemer en eigenaar van ideeënbedrijf IdeaCompany. Ik verdien mijn geld met brainstormen en brainstormsessies leiden. Met mijn creatieve geest help ik organisaties en particulieren aan ideeën. “Zie me als een fotograaf die heel veel plaatjes schiet, in de hoop dat dat ene mooie plaatje er bij zit. Zo werk ik ook, ik geef een heleboel ideeën en de klant kiest het idee dat hem of haar het meest aanspreekt.”

 

Africa Classic
In oktober doe ik mee aan de Africa Classic, een 6-daagse fietstocht in Tanzania met en voor Amref Flying Doctors. De 100 deelnemers fietsen een rondje van 400 km om de Kilimanjaro en bezoeken projecten van Amref Flying Doctors. Amref Flying Doctors richt zich in haar werk op een aantal kernpunten, om zo maximaal effect te bereiken voor de gezondheid van jonge vrouwen in Afrika. Denk aan moedersterfte, hazenlipoperaties, meisjesbesnijdenis en familieplanning. Amref Flying Doctors geloven in Afrikaanse oplossingen voor Afrikaanse problemen. Amref-programma’s worden dus ontwikkeld en uitgevoerd vanuit Afrika zelf. Elke deelnemer moet 5.000 euro sponsorgeld meenemen. We zijn allemaal aan het werven dus.

 

Trainingsrondjes
Ik was tot voor kort geen fanatieke fietser en moet dus veel trainen op mijn mountainbike. Ik heb daarom mijn brainstormwerk gecombineerd met trainen en het goede doel. Ik bied nu brainstorming by bike aan, op de fiets dus. Tijdens een trainingsrondje van ca. 1,5 uur helpt ik jou, mijn fietsmaatje voor dat trainingsrondje, aan ideeën voor jouw vraagstuk.

“Fietsen is heerlijk, zeker in dit seizoen. En zowel de buitenlucht als het bewegen maken je geest vanzelf creatiever. We spreken ergens in Amsterdam-oost af, stappen op de fiets en maken een rondje in de natuur. Ondertussen vertel jij over je vraagstuk en help ik je aan vele ideeën.”

De fietstocht duurt circa 1,5 uur en kost 150 euro. Dit hele bedrag komt ten goede aan AMref Flying Doctors. Wil jij zo’n creatieve fietssessie boeken? Ga dan naar mijn site, www.ideacompany.nl