Filter projecten op:

4 projecten
sorteer op:  

Netwerk Ondernemers

Alle ondernemers van het Oostelijk Havengebied kunnen zich bij dit netwerk aansluiten. Op deze manier kunnen ondernemers aan elkaar en aan de buurt zichtbaar maken waar ze mee bezig zijn. 

Tip! De BuurtBalie raadt alle personen, die zich aansluiten bij dit netwerk, aan om bij het plaatsen van informatie (een activiteit, een nieuwsbericht, een dienst of een gezocht-item) altijd minimaal 1x het woord 'ondernemers' te noemen in de beschrijving. Op die manier kan iedereen die de zoekbalk rechtsboven in het scherm gebruikt, alles vinden dat is gerelateerd aan ondernemerschap. 

Netwerk Jongeren

Voor jongeren en iedereen in het Oostelijk Havengebied die met en voor jongeren actief is. Zij kunnen zich bij dit netwerk aansluiten. Op deze manier kan iedereen aan elkaar en aan de buurt zichtbaar maken  metwaar ze mee bezig zijn. 

Tip! De BuurtBalie raadt alle personen, die zich aansluiten bij dit netwerk, aan om bij het plaatsen van informatie (een activiteit, een nieuwsbericht, een dienst of een gezocht-item) altijd minimaal 1x het woord 'jongeren' te noemen in de beschrijving. Op die manier kan iedereen die de zoekbalk rechtsboven in het scherm gebruikt, alles vinden dat is gerelateerd aan jo...

Leefbare Borneolaan

Onze ambitie: Een vernieuwde Borneolaan als waardige entree tot het Oostelijk Havengebied

Wij zijn b...

Telefooncirkel Oostelijk Havengebied

Een telefooncirkel in het Oostelijk Havengebied

Hoe het werkt
Het idee van een telefooncirkel is dat i...

gebied: Oostelijk Havengebied